betaalmethoden

versiegegevens

Datum opstellen: 21 april 2018
Versie: 1.0

betaalmethoden

  • IDEAL: door middel van IDEAL kunt u direct via uw bank betalen. Nadat de bestelling geplaatst is, krijgt u een scherm te zien en kunt u op uw eigen bank klikken. U logt in op uw eigen bankaccount en kan de betaling verder afhandelen. Direct na de bestelling van documenten of e-learning krijgt u de bestelde documenten via de e-mail en op het betaalscherm aangeboden.
  • Afterpay: met Afterpay kunt u achteraf betalen. De betaling moet binnen 10 werkdagen worden verricht. U heeft een account nodig bij Afterpay om op deze wijze te kunnen betalen. Op deze betaalmethode zijn de algemene voorwaarden van Afterpay van toepassing.
  • Paypal: Paypal is een soort extra bankrekening. U kunt dit koppelen aan uw eigen bank. U kunt hiermee online betalingen verrichten. U heeft wel een account nodig met voldoende tegoed om de bestelling te kunnen afronden. Direct na de betaling krijgt u de bestelde documenten via de e-mail en op het betaalscherm aangeboden.
 

herroepingsrecht

Over het herroepingsrecht

Op sommige van onze producten en diensten is herroepingsrecht van toepassing. Dat kunt u bovenaan deze pagina lezen. Indien het wel geldt kunt u gebruik maken van uw recht op bedenktijd.

Bedenktijd

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Retour en garantie is niet van toepassing, omdat u geen fysieke producten ontvangt. Indien u al betaald heeft, krijgt u het volledig orderbedrag teruggestort of wordt uw factuur gecrediteerd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

aanvraag indienen